e-Cykling møder e-Gaming

17-11-2020

Nyt spændende samarbejde er indgået mellem eCykle Klub Danmark, Furesø eSport og Furesø Cykle Club.
I en fælles ambition om at få flere unge aktiveret har Furesø eSport taget kontakt til eCykle Klub Danmark for at kickstarte et initiativ for aktivering af de unge gamere gennem e-cykling universet.

Som med online gaming, foregår e-cykling jo virtuelt, er en konkurrence sport med ranglister og hold, online sociale fællesskaber, online chat via Discord og desuden en del gamingelementer hentet fra computerspilsverdenen. Derudover har e-cykling det fysiske element som mangler i eGaming og som er blevet en forudsætning for at blive en god computer gamer. Noget som eSports klubberne har fået mere og mere fokus på i takt med at eGaming er blevet professionaliseret på højt plan.

Kickoff event Lørdag d. 21. november - med Live stream

Vi kickstarter samarbejdet på lørdag d. 21. november ved et event i Internetcaféen ”Let´s Game” i Farum hvor 4 ryttere vil sidde fysisk på en cykel og en hometrainer og køre et Special Event i BKOOL Ligaen med start kl. 13:00 og altså mod/med en masse andre der sidder hjemme i stuer og garager. Der vil være fine lodtrækningspræmier bland de fysiske eller virtuelle deltager. Præmierne leveres bla. af den lokale cykelbutik Velo Pavé som selv stiller med en rytter til start.

Grundet corona situationen vil det desværre ikke være muligt at gøre eventet offentligt. Men hvad vil være mere naturligt for et par esports foreninger end at streame live fra eventet og løbet på selve dagen for at opnå lidt opmærksomhed.

Live stream via eCKD Facebook siden (https://facebook.com/ecykleklub)

Nyt spændende samarbejde er indgået mellem eCykle Klub Danmark, Furesø...

Slået op af ECykle Klub Danmark ECKDFredag den 20. november 2020

 

Pressemeddelse vedrørende samarbejdet

Parterne bag eventet: