Generalforsamling 2024

08-05-2024

eCykle Klub Danmark indkalder til ordinær generalforsamling tirsdag d. 28. maj kl. 20:00.
Nærmere information kan findes under menupunktet [KALENDER & EVENTS] -> [GENERALFORSAMLING].

Læs mere

Klubmesterskaberne er overstået.

22-03-2024

eCykle Klub Danmarks Klubmesterskaber 2024 blev afhold 16.-20. marts. Der blev dystet i 5 discipliner: Zwift Linieløb / TT, Bkool Holdløb / Linieløb samt IndieVelo Linieløb.
Vinderne er fundet og der er masser af medaljer og lodtrækningspræmier på vej til vinderne. 

Se resultaterne fra dagen her: (LINK

Læs mere

Ny liga på Zwift

17-12-2023

I samarbejde med Stjær e-Cycling, lancerer eCykle Klub Danmark en ny liga på Zwift. Zwift Ligaen starter 1. januar 2024 og kører efter samme grundlæggende principper som Bkoolligaen:

 • En dansk liga
 • Lukkede løb
 • En løbende rangliste
 • Holdkonkurrence

Der køres løb mandage kl. 20.00 og lørdage kl. 10.00

Se pressemeddelelse her.

Se mere information om ligaen på https://events.eckd.dk/zwift

Læs mere

Få rabat på Bkool abonnement

15-10-2022

Bkool tilbyder medlemmer af eCykle Klub Danmark et årsabonnent på Bkool premium til 48€ for 12 mdr. dvs. 4€ pr. måned.

Tilbuddet fungerer ved at man får en kode som giver rabatten. De 12 måneder lægges til det nuværende abonnement. Dvs. hvis der er 3 måneder tilbage, så har man 15 måneder, og betaler man pr. måned, så betaler man for 12 måneder og fortsætter herefter med månedsbetaling.

Ovenstående gælder som nævnt kun medlemmer af eCykle Klub Danmark. Er du ikke medlem, kan du melde dig in via formularen her.

Medlemmer finder link til koderne her.

Læs mere

Danskernes Idrætspris 2020

02-01-2021

eCykle Klub Danmark er med BKOOL Ligaen, ved DR’s tv-show SPORT 2020, blevet kåret som vinder at Danskernes Idrætspris 2020. KÆMPE TILLYKKE TIL ALLE DELTAGERE OG LØBSLEDERE.

Vejen til prisen har været lang.

 • Først skulle initiativet af en lokal jury udvælges til at kandidere til prisen.
 • Dernæst skulle en regional afstemning vindes (Region Midt & Vest).
 • Dernæst skulle initiativet blive blandt de 3 med flest stemmer i en landsdækkende afstemning blandt vinderne fra de 8 regioner.
 • Den endelige vinder blev, af en Jury under DIF, valgt og endeligt afsløret til DR’s tv-show SPORT 2020 d. 2. januar 2021.

Ud over den store ære, følger med prisen en flot statuette samt 100.000 kr.

 

Den officielle side vedrørende Danskernes Idrætspris 2020 er https://danskernesidraetspris.dk. Her vil du kunne læse om selve prisen og hvilke øvrige kandidater der har været i spil.

Forløbet var kort:

 • 2020-10-02: Indstilling af kandidater
 • 2020-10-26: Et dommerpanel vælger hvilke tre kandidater fra hvert distrikt, der er udvalgt til at gå videre i konkurrencen
 • 2020-11-13: Danskerne inviteres til at stemme på deres lokale favorit
 • 2020-11-16: Der kåres en regional vinder fra hvert P4-distrikt, og Formiddag på 4’eren som går videre til den landsdækkende afstemning
 • 2020-11-25: En landsdækkende afstemning sætte i gang, og danskerne inviteres til at stemme på deres favorit til at gå videre til finalen
 • 2020-11-26: De tre projekter, der har fået flest stemmer, er landsdækkende finalister. De tre finalister afsløres i Formiddag på 4’eren
 • 2021-01-02: I forbindelse med DR’s tv-show SPORT 2020 afslører DIF’s bestyrelse hvem der vinder Danskernes Idrætspris 2020

Indstillingen af BKOOL Ligaen kan ses her: https://danskernesidraetspris.dk/initiativer/vis/2113 og er for læsbarhedens skyld gengivet herunder:

Hvad går initiativet ud på?

BKOOL ligaen er et gratis e-cykling tilbud til alle danskere der, hjemme hos dem selv, ønsker at køre med og mod hinanden i et virtuelt univers på deres hometrainer koblet til en computer med internetforbindelse.

BKOOL ligaen afvikles hvert år fra oktober til marts med mere end 100 løb og organiseres via hjemmeside http://bkoolligaen.dk , hvor resultat og ranglister opdateres automatisk efter hvert løb.

Facebook gruppen ”BKOOL – Dansk brugergruppe” fungerer som det virtuelle klubhus hvor der er livlig snak både før, under og efter et løb. Mange vælger herudover at snakke sammen fysisk via Discord enten for hyggens skyld eller for at aftale taktik under et holdløb.

BKOOL ligaen har flere end 1.000 deltagere fra hele landet og med flere end 200 ryttere til start i hver af ugens 4 faste løb.

BKOOL ligaen drives af eCykle Klub Danmark som er stiftet netop på baggrund af succesen i BKOOL ligaen. Foreningen har i dag mere end 270 medlemmer og er medlem af både Danmarks Cykle Union og DGI og står desuden bag flere større fysiske og publikumsvenlige e-cykling events som f.eks. Nations Cup og det første officielle DM i regi af DCU.

Hvordan kommer initiativet foreningsidrætten til gode?

BKOOL ligaen har udviklet sig eksplosivt siden den spæde start for mere end 5 år siden og er selve grundlaget for den første officielle e-cykling forening ”eCykle Klub Danmark” som blev stiftet i oktober 2019 samtidig med at Danmarks Cykle Union annoncerede e-cykling som en officiel disciplin under DCU.

BKOOL Ligaen er med til at styrke de virtuelle fællesskaber og en ny form for foreningsidræt som underbygger et socialt fællesskab uafhængig af geografi, alder, køn, niveau eller evt. handicap. En virtuel verden som desuden viser sig at lede til ønsket om også at mødes fysisk til traditionelle løb og events eller til social rides hvor ”prikkerne på skærmen” mødes i virkeligheden.

BKOOL ligaen er et fantastisk tilbud til cyklister der af forskellige årsager ikke er medlemmer af en fysisk forening eller ikke ønsker at køre race i den virkelige verden. Det kan være af tidsmæssige årsager grundet arbejde eller familie. Det kan ligeledes for mange være angstprovokerende eller uønsket at køre i større grupper eller race på landevejene. Vi ser også flere og flere unge der benytter tilbuddet som et sted at starte deres cykelrace karriere indenfor i sikre rammer.

Men fælles for alle er at når der køres race, så er det ALL OUT.

eCykle Klub Danmark har som del af sin formulerede vision at være en aktiv spiller indenfor videreudvikling af cykling på hometrainer som en e-sports disciplin for både elite og bredde. Dette ved at give medlemmerne et fællesskab og tilhør i forhold til race, sociale events og øvrige tilbud omkring e-cykling. Ligeledes at understøtte at det virtuelle fællesskab udmønter sig i lysten til at mødes i den virkelig verden til races, events eller andet socialt fællesskab.

Hvorfor skal dette initiativ vinde Danskernes Idrætspris?

BKOOL ligaen bør vinde prisen primært for at anerkende de mange frivillige som står bag dette gratis og åbne tilbud, som er medvirkende til at skabe en helt ny virtuel foreningskultur. En kultur der går på kryds og tværs af geografi, alder, køn og fysisk formåen, og som på sin egen måde er med til at skabe et sammenhold, lysten til at dyrke sport og nye venskaber med mennesker man normalt ikke ville skabe en relation til.

BKOOL ligaen er et gratis og åbent tilbud for alle og har derfor ikke noget selvstændigt økonomisk grundlag for at videreudvikle koncept og initiativer da kontingentet i eCykle Klub Danmark naturligvis primært er målrettet tilbud til medlemmerne og ikke til gratisterne som jo lidt paradoksalt er eksistens grundlaget for eCykle Klub Danmark og andre e-cyklings klubkonstellationer som baserer sig på at dette gratis tilbud eksisterer.

eCykle Klub Danmark vil med prisen få et økonomisk fundament for at kunne videreudvikle dels BKOOL ligaen, men også e-cyklingen generelt i Danmark via understøttelse af de mange andre åbne tilbud som foreningen har gang i eller som ligger i støbeskeen.

Læs mere

Medlem nr. 300

14-12-2020

Det er godt nok jul, men det er jo ikke altid at det man ønsker, er det man får.
Men i dag fik vi så medlem nummer 300 i eCykle Klub Danmark.

Og ja, det er jo bare et tal. Men for mange af os, betyder det utroligt meget med denne store opbakning til projekt eCKD, som formelt blev sat på (h)jul for godt et år siden.

At medlem nummer 300, Sacho Salten (søn af Jesper Salten), så er 11 år og nu klubbens yngste medlem, gør kun glæden endnu større. For netop på ungdomssiden ser vi en spirende interesse og dermed en spændende fremtid for e-cykling. En udvikling eCKD gerne vil bakke op omkring.

Der er et par Zwift drikkedunke og en ”overraskelse” på vej til Sacho som vi gerne vil byde specielt godt velkommen i eCKD.

Læs mere

e-Cykling møder e-Gaming

17-11-2020

Nyt spændende samarbejde er indgået mellem eCykle Klub Danmark, Furesø eSport og Furesø Cykle Club.
I en fælles ambition om at få flere unge aktiveret har Furesø eSport taget kontakt til eCykle Klub Danmark for at kickstarte et initiativ for aktivering af de unge gamere gennem e-cykling universet.

Som med online gaming, foregår e-cykling jo virtuelt, er en konkurrence sport med ranglister og hold, online sociale fællesskaber, online chat via Discord og desuden en del gamingelementer hentet fra computerspilsverdenen. Derudover har e-cykling det fysiske element som mangler i eGaming og som er blevet en forudsætning for at blive en god computer gamer. Noget som eSports klubberne har fået mere og mere fokus på i takt med at eGaming er blevet professionaliseret på højt plan.

Kickoff event Lørdag d. 21. november - med Live stream

Vi kickstarter samarbejdet på lørdag d. 21. november ved et event i Internetcaféen ”Let´s Game” i Farum hvor 4 ryttere vil sidde fysisk på en cykel og en hometrainer og køre et Special Event i BKOOL Ligaen med start kl. 13:00 og altså mod/med en masse andre der sidder hjemme i stuer og garager. Der vil være fine lodtrækningspræmier bland de fysiske eller virtuelle deltager. Præmierne leveres bla. af den lokale cykelbutik Velo Pavé som selv stiller med en rytter til start.

Grundet corona situationen vil det desværre ikke være muligt at gøre eventet offentligt. Men hvad vil være mere naturligt for et par esports foreninger end at streame live fra eventet og løbet på selve dagen for at opnå lidt opmærksomhed.

Live stream via eCKD Facebook siden (https://facebook.com/ecykleklub)

Nyt spændende samarbejde er indgået mellem eCykle Klub Danmark, Furesø...

Slået op af ECykle Klub Danmark ECKDFredag den 20. november 2020

 

Pressemeddelse vedrørende samarbejdet

Parterne bag eventet:

Læs mere

Et brag af en start

01-10-2020

247 danske e-cykleryttere, fordelt på 2 starter, stod klar på startstregen til sæsonpremieren på Bkoolligaen.dk. Ruten var Tour de France 2018 S1, en forholdsvis flad sag på 24 km.

Løbet blev afgjort i en spurt mellem 6 mand, hvor Martin Løber var første mand over stregen, med Henrik Heibøl på andenpladsen, og den danske mester i e-Cykling Jacob Skovsgaard på tredjepladsen????????????

Ligaen fortsætter tirsdage, torsdage og søndage frem til ultimo marts. Vil du med? Så kig ind på http://bkoolligaen.dk

Læs mere

Danskernes Idrætspris 2020

16-11-2020

BKOOL Ligaen er i dag stemt videre til landsfinalen om Danskernes Idrætspris 2020.
Du kan hjælpe os helt til finalen ved at stemme på BKOOL Ligaen senest 25. november kl. 18:00 på https://danskernesidraetspris.dk/stem

Du kan læse alt om Idrættens Pris 2020 på https://danskernesidraetspris.dk/ hvor du kan se alle kandidaterne og vejen frem mod den endelige pris.

Forløbet er kort:

 1. AFSLUTTET - Indstilling af kandidater (deadline 2. oktober 2020)
 2. AFSLUTTET - Et dommerpanel vælger hvilke tre kandidater fra hvert distrikt, der er udvalgt til at gå videre i konkurrencen (deadline 26. oktober)
 3. AFSLUTTET - Danskerne inviteres til at stemme på deres lokale favorit (deadline 13. november)
 4. AFSLUTTET - Der kåres en regional vinder fra hvert P4-distrikt, og Formiddag på 4’eren som går videre til den landsdækkende afstemning.
 5. En landsdækkende afstemning sætte i gang, og danskerne inviteres til at stemme på deres favorit til at gå videre til finalen (deadline 25. november kl. 18:00)
 6. De tre projekter, der har fået flest stemmer, er landsdækkende finalister. De tre finalister afsløres i Formiddag på 4’eren (26. november)
 7. DIF’s bestyrelse afgør, hvem der vinder Danskernes Idrætspris 2020. Vinderen afsløres i forbindelse med DR’s tv-show SPORT 2020 i januar 2021.

Indstillingen af BKOOL Ligaen kan ses her: https://danskernesidraetspris.dk/initiativer/vis/2113 og er for læsbarhedens skyld gengivet herunder:

Hvad går initiativet ud på?

BKOOL ligaen er et gratis e-cykling tilbud til alle danskere der, hjemme hos dem selv, ønsker at køre med og mod hinanden i et virtuelt univers på deres hometrainer koblet til en computer med internetforbindelse.

BKOOL ligaen afvikles hvert år fra oktober til marts med mere end 100 løb og organiseres via hjemmeside http://bkoolligaen.dk , hvor resultat og ranglister opdateres automatisk efter hvert løb.

Facebook gruppen ”BKOOL – Dansk brugergruppe” fungerer som det virtuelle klubhus hvor der er livlig snak både før, under og efter et løb. Mange vælger herudover at snakke sammen fysisk via Discord enten for hyggens skyld eller for at aftale taktik under et holdløb.

BKOOL ligaen har flere end 1.000 deltagere fra hele landet og med flere end 200 ryttere til start i hver af ugens 4 faste løb.

BKOOL ligaen drives af eCykle Klub Danmark som er stiftet netop på baggrund af succesen i BKOOL ligaen. Foreningen har i dag mere end 270 medlemmer og er medlem af både Danmarks Cykle Union og DGI og står desuden bag flere større fysiske og publikumsvenlige e-cykling events som f.eks. Nations Cup og det første officielle DM i regi af DCU.

Hvordan kommer initiativet foreningsidrætten til gode?

BKOOL ligaen har udviklet sig eksplosivt siden den spæde start for mere end 5 år siden og er selve grundlaget for den første officielle e-cykling forening ”eCykle Klub Danmark” som blev stiftet i oktober 2019 samtidig med at Danmarks Cykle Union annoncerede e-cykling som en officiel disciplin under DCU.

BKOOL Ligaen er med til at styrke de virtuelle fællesskaber og en ny form for foreningsidræt som underbygger et socialt fællesskab uafhængig af geografi, alder, køn, niveau eller evt. handicap. En virtuel verden som desuden viser sig at lede til ønsket om også at mødes fysisk til traditionelle løb og events eller til social rides hvor ”prikkerne på skærmen” mødes i virkeligheden.

BKOOL ligaen er et fantastisk tilbud til cyklister der af forskellige årsager ikke er medlemmer af en fysisk forening eller ikke ønsker at køre race i den virkelige verden. Det kan være af tidsmæssige årsager grundet arbejde eller familie. Det kan ligeledes for mange være angstprovokerende eller uønsket at køre i større grupper eller race på landevejene. Vi ser også flere og flere unge der benytter tilbuddet som et sted at starte deres cykelrace karriere indenfor i sikre rammer.

Men fælles for alle er at når der køres race, så er det ALL OUT.

eCykle Klub Danmark har som del af sin formulerede vision at være en aktiv spiller indenfor videreudvikling af cykling på hometrainer som en e-sports disciplin for både elite og bredde. Dette ved at give medlemmerne et fællesskab og tilhør i forhold til race, sociale events og øvrige tilbud omkring e-cykling. Ligeledes at understøtte at det virtuelle fællesskab udmønter sig i lysten til at mødes i den virkelig verden til races, events eller andet socialt fællesskab.

Hvorfor skal dette initiativ vinde Danskernes Idrætspris?

BKOOL ligaen bør vinde prisen primært for at anerkende de mange frivillige som står bag dette gratis og åbne tilbud, som er medvirkende til at skabe en helt ny virtuel foreningskultur. En kultur der går på kryds og tværs af geografi, alder, køn og fysisk formåen, og som på sin egen måde er med til at skabe et sammenhold, lysten til at dyrke sport og nye venskaber med mennesker man normalt ikke ville skabe en relation til.

BKOOL ligaen er et gratis og åbent tilbud for alle og har derfor ikke noget selvstændigt økonomisk grundlag for at videreudvikle koncept og initiativer da kontingentet i eCykle Klub Danmark naturligvis primært er målrettet tilbud til medlemmerne og ikke til gratisterne som jo lidt paradoksalt er eksistens grundlaget for eCykle Klub Danmark og andre e-cyklings klubkonstellationer som baserer sig på at dette gratis tilbud eksisterer.

eCykle Klub Danmark vil med prisen få et økonomisk fundament for at kunne videreudvikle dels BKOOL ligaen, men også e-cyklingen generelt i Danmark via understøttelse af de mange andre åbne tilbud som foreningen har gang i eller som ligger i støbeskeen.

Læs mere

BKOOL Ligaen i semifinalen

26-10-2020

BKOOL Ligaen er af et lokalt dommerpanel i region ”P4 Midt og Vest” for Danskernes Idrætspris 2020 blevet valgt til at gå videre i regionen sammen med 2 andre kandidater. I alt er 24 kandidater er gået videre (3 i hver af de 8 regioner).

Det er nu op til danskerne at kåre en vinder i hver af regionerne som herefter går videre til en landsdækkende afstemning hvor de 3 med flest stemmer er de endelige finalister hvoraf DIF’s bestyrelse udtrækker den endelige vinder som afsløres i forbindelse med DR’s tv-show SPORT 2020 i januar.

Du kan være med til at stemme eCKD og BKOOL Ligaen videre til finalen ved at stemme her: https://danskernesidraetspris.dk/stem/region/P4+Midt+og+Vest 

Du kan finde mere information her:

Læs mere

Danskernes Idrætspris 2020

01-10-2020

Vi har indstillet BKOOL Ligaen til Danskernes Idrætspris 2020.
Da eCKD formelt er registreret i Herning, er indstillingen foretaget i distrikt P4 Midt og Vest.

Du kan læse alt om Idrættens Pris 2020 på https://danskernesidraetspris.dk/ hvor du kan se alle kandidaterne og vejen frem mod den endelige pris.

Forløbet er kort:

 1. Indstilling af kandidater (deadline 2. oktober 2020)
 2. Et dommerpanel vælger hvilke tre kandidater fra hvert distrikt, der er udvalgt til at gå videre i konkurrencen (deadline 26. oktober)
 3. Danskerne inviteres til at stemme på deres lokale favorit (deadline 13. november)
 4. Der kåres en regional vinder fra hvert P4-distrikt, og Formiddag på 4’eren sætter den landsdækkende afstemning i gang, hvor danskerne inviteres til at stemme på deres favorit til at gå videre til finalen (deadline 16. november)
 5. Afstemningen slutter, og de tre projekter, der har fået flest stemmer, er landsdækkende finalister. De tre finalister afsløres i Formiddag på 4’eren (deadline 27. november)
 6. DIF’s bestyrelse afgør, hvem der vinder Danskernes Idrætspris 2020. Vinderen afsløres i forbindelse med DR’s tv-show SPORT 2020 i januar 2021.

Indstillingen at BKOOL Ligaen kan ses her: https://danskernesidraetspris.dk/initiativer/vis/2113 og er for læsbarhedens skyld gengivet herunder:

Hvad går initiativet ud på?

BKOOL ligaen er et gratis e-cykling tilbud til alle danskere der, hjemme hos dem selv, ønsker at køre med og mod hinanden i et virtuelt univers på deres hometrainer koblet til en computer med internetforbindelse.

BKOOL ligaen afvikles hvert år fra oktober til marts med mere end 100 løb og organiseres via hjemmeside http://bkoolligaen.dk , hvor resultat og ranglister opdateres automatisk efter hvert løb.

Facebook gruppen ”BKOOL – Dansk brugergruppe” fungerer som det virtuelle klubhus hvor der er livlig snak både før, under og efter et løb. Mange vælger herudover at snakke sammen fysisk via Discord enten for hyggens skyld eller for at aftale taktik under et holdløb.

BKOOL ligaen har flere end 1.000 deltagere fra hele landet og med flere end 200 ryttere til start i hver af ugens 4 faste løb.

BKOOL ligaen drives af eCykle Klub Danmark som er stiftet netop på baggrund af succesen i BKOOL ligaen. Foreningen har i dag mere end 270 medlemmer og er medlem af både Danmarks Cykle Union og DGI og står desuden bag flere større fysiske og publikumsvenlige e-cykling events som f.eks. Nations Cup og det første officielle DM i regi af DCU.

Hvordan kommer initiativet foreningsidrætten til gode?

BKOOL ligaen har udviklet sig eksplosivt siden den spæde start for mere end 5 år siden og er selve grundlaget for den første officielle e-cykling forening ”eCykle Klub Danmark” som blev stiftet i oktober 2019 samtidig med at Danmarks Cykle Union annoncerede e-cykling som en officiel disciplin under DCU.

BKOOL Ligaen er med til at styrke de virtuelle fællesskaber og en ny form for foreningsidræt som underbygger et socialt fællesskab uafhængig af geografi, alder, køn, niveau eller evt. handicap. En virtuel verden som desuden viser sig at lede til ønsket om også at mødes fysisk til traditionelle løb og events eller til social rides hvor ”prikkerne på skærmen” mødes i virkeligheden.

BKOOL ligaen er et fantastisk tilbud til cyklister der af forskellige årsager ikke er medlemmer af en fysisk forening eller ikke ønsker at køre race i den virkelige verden. Det kan være af tidsmæssige årsager grundet arbejde eller familie. Det kan ligeledes for mange være angstprovokerende eller uønsket at køre i større grupper eller race på landevejene. Vi ser også flere og flere unge der benytter tilbuddet som et sted at starte deres cykelrace karriere indenfor i sikre rammer.

Men fælles for alle er at når der køres race, så er det ALL OUT.

eCykle Klub Danmark har som del af sin formulerede vision at være en aktiv spiller indenfor videreudvikling af cykling på hometrainer som en e-sports disciplin for både elite og bredde. Dette ved at give medlemmerne et fællesskab og tilhør i forhold til race, sociale events og øvrige tilbud omkring e-cykling. Ligeledes at understøtte at det virtuelle fællesskab udmønter sig i lysten til at mødes i den virkelig verden til races, events eller andet socialt fællesskab.

Hvorfor skal dette initiativ vinde Danskernes Idrætspris?

BKOOL ligaen bør vinde prisen primært for at anerkende de mange frivillige som står bag dette gratis og åbne tilbud, som er medvirkende til at skabe en helt ny virtuel foreningskultur. En kultur der går på kryds og tværs af geografi, alder, køn og fysisk formåen, og som på sin egen måde er med til at skabe et sammenhold, lysten til at dyrke sport og nye venskaber med mennesker man normalt ikke ville skabe en relation til.

BKOOL ligaen er et gratis og åbent tilbud for alle og har derfor ikke noget selvstændigt økonomisk grundlag for at videreudvikle koncept og initiativer da kontingentet i eCykle Klub Danmark naturligvis primært er målrettet tilbud til medlemmerne og ikke til gratisterne som jo lidt paradoksalt er eksistens grundlaget for eCykle Klub Danmark og andre e-cyklings klubkonstellationer som baserer sig på at dette gratis tilbud eksisterer.

eCykle Klub Danmark vil med prisen få et økonomisk fundament for at kunne videreudvikle dels BKOOL ligaen, men også e-cyklingen generelt i Danmark via understøttelse af de mange andre åbne tilbud som foreningen har gang i eller som ligger i støbeskeen.

Læs mere

Kløver motionscykelløb

24-08-2020

eCykle Klub Danmark var stærkt repræsenteret til årets Kløver motionscykelløb i Stjær d. 22. august 2020.

Et løb der har 9 år på bagen og som de seneste 3 år har udviklet sig til også at være et e-cycling event hvor prikkerne på skærmen mødes og kører "In Real Life" og med super mulighed for at hygge og snakke sammen efter løbet med lidt at spise og drikke.
På trods af vejrudsigternes dystre varsel om torden og regn, så blev dagen afviklet med en fin blanding af skyer og sol og masser af medvind det meste af tiden.

Du kan finde flere billeder fra dagen under galleriet her på siden: https://ecykleklub.dk/galleri

 

Læs mere

eCKD live fra Grejsdalsløbet

17-05-2020

eCKD sender live fra 2. etape af det virtuelle Grejsdalsløb som afvikles i regi af BKOOL ligaen tirsdag d. 19. maj 2020 med live transmission fra kl. 19:55.

Tirsdag d. 19. maj 2020 sender live med videoforbindelse til de eCKD ryttere som har valgt at være med på spørgen og som har Discord installeret med kamera.
I "studiet" får vi besøg af Jacob Jalving fra Grejsdalsløbet som kommer helt fra Vejle til Allerød for sammen med Søren Bonde at kommentere løbet.

Relevante links:

Læs mere

Live stream fra DM BKOOL

09-03-2020

Så er et DM i BKOOL veloverstået. Du kan se det fulde livestream fra eventet på YouTube på dette LINK.
Der kommer nok et sammendrag senere.

Læs mere

Bonde og Bundgaard på tur

02-03-2020

Som i ethvert andet stort cykelløb skal DM ruterne naturligvis køres igennem af kommentatorerne. Se de tre video klip med Bonde og Bundgaard som også er de to der laver live stream på selve dagen (LINK)

Læs mere

Klubmesterskabet er overstået-

29-02-2020

29. februar afholdt eCykle Klub Danmark sin første klubmesterskaber i Bkool og Zwift.
Vinderne er fundet og der er masser af medaljer og lodtrækningspræmier på vej til vinderne. 
Se resultatet fra dagen her (LINK)

Læs mere

DM i BKOOL

01-02-2020

DM i BKOOL afholdes d. 7. marts 2020 i Gislevhallen på Fyn.
Se meget mere på den officielle hjemmeside på https://ecykleklub.dk/page/dm

 

Læs mere

Klubmesterskab

07-01-2020

Klubmesterskab i eCykle Klub Danmark (eCKD) Lørdag d. 29. februar 2020. Der afvikles både et BKOOL og et Zwift mesterskab.
Start kl. 10:00 på Zwift
Start kl. 12:00 på BKOOL

Løbene bliver åbent for alle, men kun medlemmer af eCKD(der har betalt kontingent og tilmeldt sig på hjemmesiden), kan vinde eventuelle lodtrækningspræmier, og medaljer. (Medaljer vil kunne afhentes i Gislev, lørdag den 7. marts 2020 til DM. Ikke afhentede vil blive fremsendt herefter med posten).

Ligeledes er det kun medlemmer af eCKD, der på vores hjemmeside ecykleklub.dk, vil blive opslået på wall of fame over klubmestre gennem tiderne.

Der bliver på begge platforme 4 rækker (A, B, C og D), så det er et arrangement, hvor alle kan være med, og har en chance for at få de eftertragtede podieplaceringer og medaljer.

Opdeling i rækker på Zwift følger ZwiftPower kategoriseringen som normalt i Zwift løb. På Bkool, kommer der senere en meddelelse om, hvilken række man skal deltage i.

Skulle du ikke være medlem af eCKD endnu, kan du blive det her: https://www.ecykleklub.dk/team/1

Ruterne er:

Deltagere, der ikke er medlemmer af eCKD, skal ikke tilmeldes (må dog gerne gøre det på begivenheden her på FB)

Deltagere der er medlemmer af eCKD: Da vi ikke ønsker at gætte, hvem der står bag de enkelte nickname, SKAL man tilmelde sig på vores hjemmeside. (elles kan man ikke forvente at deltage i lodtrækninger, eller komme på resultatlisten for klubben)

Dette gøres her:

Bkool: https://ecykleklub.dk/event/14

Zwift: https://ecykleklub.dk/event/15

Der er nu oprettet en side med deltagere og info her: https://ecykleklub.dk/page/klubmesterskab-2020

Mvh Søren, Jacob, Morten og Henrik

Læs mere

eCKD i DR nyhederne

17-11-2019

DR Nyhederne d. 11. november 2019 kl. 21:30 https://youtu.be/_w44m-14Qig

Læs mere

eCKD i TV2 nyhederne

17-11-2019

TV2 nyhederne d. 6. november 2019 kl. 21:30: https://youtu.be/b0AivTUxjbY

Læs mere

Nye hjemmeside er live

14-12-2019

Hej klubvenner

Så er vi live med klubbens nye hjemmeside (https://ecykleklub.dk) som dog desværre endnu ikke er klar med internet betaling og dermed et reelt medlemskab. Men det kommer i løbet af januar.

Jeres tilmelding som blev foretaget via den midlertidige hjemmesiden vil inden for et par dage (formodentlig mandag) bliver overført til det nye system, og I vil få en mail med info om password skift, at opdatere jeres profil med adresse, køn og andet som er påkrævet.

I januar vil der så komme endnu en mail omkring hvordan selve betalingen foregår (og det er via kortbetaling på siden).

God fornøjelse... Har du input til information som kunne være relevant på siden eller som du har ledt forgæves efter, så giv gerne lyd.

Læs mere