Klubmesterskab 20/21

19-02-2021

Klubmesterskab i eCykle Klub Danmark (eCKD) Lørdag d. 6. marts 2021. Der afvikles både et BKOOL og et Zwift mesterskab. Forventede starttider:
Start kl. 10:00 Bkool
Start kl. 11:45/11:47 Zwift

Dette mesterskab er for medlemmer af eCKD så vi kan finde ud af, hvem der skal have de eftertragtede podiepladser, medaljer og retten til at komme på Wall of Fame i eCKD. Der vil også være lodtrækningspræmier, men mere om dette senere, da disse også vil afhænge af deltagerantal.


Der bliver på begge platforme 4 rækker, A, B, C og D, som gælder for alle. Herudover er der også en samlet damerække på hver platform. Damerne kører i de rækker de hører til, men deres køretid afgør medaljefordelingen. Det kan opleves unfair, men det lille antal tilmeldte damer, gør at vi finder det mest fair, på den måde. Der vil være et sæt medaljer til hver af de i alt 10 rækker. 


Lodtrækningspræmier:

Zwift: 3 sæt Zwift drikkedunke (2 stk) sammen med et par eCKD sokker.

Bkool: 5 sæt eCKD drikkedunke (2 stk), sammen med et par eCKD sokker.



Opdeling i rækker på Zwift følger ZwiftPower kategoriseringen som normalt i Zwift løb. Du skal også være tilmeldt Zwiftpower. 

I lighed med sidste år, er der en ekstra kolonne på Sæsonranglisten i Bkoolligaen. I denne kolonne vil kan du se I, hvilken række du skal stille op i. (eks er vedlagt nederst)

Der er ikke tale om nogen videnskabelig beregning af styrke, men blot et udtryk for hvor mange point hver enkelt rytter i gennemsnit har optjent i tællende løb.

Fordelingen har altså intet med watt at gøre som i Zwift. Jeg håber, at vi dermed får fordelt rytterne i nogenlunde lige store grupper.

Når du skal deltage i Bkool Klubmesterskaberne, så skal du deltage i den gruppe, der står på den almindelige Sæson Rangliste, den 5/3. Det er dit eget ansvar at vælge den rigtige gruppe. Gør du ikke det, kommer du ikke i betragtning til hverken medaljer eller til at komme på Wall of fame på eCKD’s hjemmeside.

Du finder Sæson Ranglisten her:

http://bkoolligaen.dk/Ranglisten/Sæson/Alle

Vi opdaterer af og til en liste over tilmeldte, således at man kan begynde at gasse hinanden. Den vil med jævne mellemrum blive slået op på facebook, under henholdsvis BDB og ZDB.

Husk man skal tilmelde sig, til klubmesterskabet på vores hjemmeside, for at være tællende.
Det kan du gøre her: (husk at logge ind)
Bkool: 
https://ecykleklub.dk/event/27
Zwift: https://ecykleklub.dk/event/28

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 4/3 21 kl. 23:59.

Skulle du ikke være medlem af eCKD endnu, kan du blive det her:

https://www.ecykleklub.dk/team/1


Ruterne er: 

Zwift: https://zwiftpower.com/events.php?zid=1840919

(Watopia volcano after party 40 km flad rute med afslutning på vulkanen. AB starter 11.45 og CD starter 11.47 - og med custom powerups.)

BKOOL: https://my.bkool.com/profile/detail/902215


Mvh Henrik